Myyntityö Helsinki

Jere Autio
044 973 8820
pasila@tuloksetliikkuu.fi

Me olemme moderni myynnin palvelutalo ja haluamme nyt palkata jo vähän kokemusta keränneitä myyjiä, sekä kouluttaa tarpeeksi nälkäiset myyjänalut kokeneiksi konkareiksi.
Me haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kehittyä myyjänä ja tarjota kasvupolun yrityksemme sisällä.

Ennen kaikkea haluamme panostaa toimistomme viihtyvyyteen ja positiiviseen työympäristöön, siksi meillä kisataan päivittäin ja me pidämme huolen että toimistolla vallitsee hyvä fiilis!
Meidän tavoitteemme on kasvattaa toimistosta, niin kulttuurillisesti kuin myynnillisesti Helsingin paras työpaikka.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla merinäköalalla Helsingin Merihaassa.
Jere Autio, Toimistopäällikkö

Löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen.

Myyntityö Helsingin toimipisteessä

Tulokset Liikkuu tarjoaa mahdollisuuden myyntityöhön Helsingin toimistolla.
Työntekijämme kehittyvät myyntityön ammattilaisiksi koko tiimin tuella. Helsingin toimipisteeseen työllistynyt työntekijä pääsee myös mukaan 3 kuukauden pituiseen koulutusohjelmaan, jossa opetamme myyntityössä vaadittavia taitoja. Vahvistamme identiteettiäsi myyjänä ja autamme sinua etenemään urallasi.
Panostamme positiiviseen ja kannustavaan työilmapiiriin ja haluamme jokaisen työntekijämme nauttivan myyntityöstään Helsingin toimipisteellämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa myyntityön huippuosaajaksi! Myyntityön ammattilaisina hoidamme helsinkiläisten ja pääkaupunkiseudulla sijaitsevien yritysten asiakaspalvelun ja autamme kasvattamaan yritysten myyntiä.
Hae töihin Helsingin toimistollemme ja tule mukaan tiimiin!