Myyntityö Turku

Miila Lehtinen
044 974 0832
turku@tuloksetliikkuu.fi

Tervehdys Aurajoen laidalta täältä aivan Turun ydinkeskustasta. Tulokset Liikkuu Turun tiimi koostuu kaupannälkäisistä, mutta rennon letkeistä tyypeistä. Koska vetäjänä itse haluan saada jokaisen myyjäni kehittymään omalla persoonallisella myyntityylillään alan rautaiseksi ammattilaiseksi, jokainen on tervetullut töihin täysin omana itsenään! Myyntiin kuuluu tuloksellisuus ja haluankin, että myyjieni tulot ovat aina nousujohdannaisia, eli vaikka meillä kisaillaan ja pidetään hauskaa niin kehitys on kuitenkin olennaisesti tekemisen keskiössä. 

Olen itse työskennellyt myynnin parissa 2014 alkaen ja myyjän jakkaralla on vierähtänyt useita vuosia. Myynnin puolella raha toki ratkaisee, mutta rakkaus hommaan on tilipussin koon ohella syntynyt jatkuvasta uuden oppimisesta sekä loputtomattomasta määrästä mahdollisuuksia oman tekemisen osalta.

Tervetuloa mukaan tolpuol jokkee
Miila Lehtinen, Toimistopäällikkö

Löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen.

Myyntityö Turun toimistolla

Palkkaamme Turun toimipisteellemme niin kokeneita myyntineuvottelijoita kuin myyntityöuran juuri aloittaneita.
Pyrimme tulokselliseen toimintaan, jossa huomioimme jokaisen työntekijämme vahvuudet ja heikkoudet. Asetamme tavoitteet jokaisen myyntineuvottelijan taitotason mukaisesti.
Jokaisella työntekijällämme Turussa on mahdollisuus osallistua kolmen kuukauden koulutusohjelmaan, jonka aikana tarjoamme tarvittavan opastuksen myyntityön saloihin ja autamme sinua löytämään identiteettisi myyjänä.
Perehdytämme sinut myyntityöhön ja määrittelemme tavoitteet, joita lähdemme saavuttamaan. Turun toimistomme hyvä ja kannustava työilmapiiri motivoi työntekijöitämme myyntityössä. Rakennamme yhdessä sinulle sopivan urapolun ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua erilaisiin täydennyskoulutuksiin.
Lähetä avoin työhakemus Turun toimipisteellemme ja luo urasi palkitsevan myyntityön parissa!