Myyntityö Vantaa

Robin Wiik
045 322 9885
vantaa@tuloksetliikkuu.fi

Morjesta! Mä oon Tulokset Liikkuu Oy:n nuorin koutsi, mutta täällä myyntialalla tulos ratkaisee eikä ikä! Operoin toimistoa Vantaan sydämessä Tikkurilassa ja pidän huolen siitä, että töissä oleminen on viihtyisää ja ennen kaikkea tuloksellista. Mun tiimin johtamisen kulmakivet ovat tsemppaava ilmapiiri, rautanen ote kaikkeen mitä tehdään ja entisenä urheilijana voisin sanoa, että meidän pukukoppi meininki on täysin omaa luokkaa! Totta kai myöskin kilpailuhenkisyys ja palava halu olla parempi kuin muut paistaa meillä läpi ja suorastaan puskee tuloksia jatkuvasti eteenpäin! Töissä käyminen pitää ehdottomasti olla viihtyisää, mutta at end of the day raha ratkaisee ja sen takia meillä pidetään huoli, että lompakko pysyy paksuna!

-Wolf of Tikkurila

Robin Wiik

Löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä. Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen.

Myyntityö Vantaalla

Vantaan toimistolla työskentelee niin kokeneita ammattilaisia kuin myyntityön vasta-alkajia. Tarjoamme koulutuksen ja perehdytämme sinut myyntityöhön. Asiakaspalvelun- ja myyntityön huiput ovat tukenasi ja kannustavat sinua urallasi.
Panostamme työilmapiiriin ja haluamme jokaisen työntekijämme nauttivan työstään sekä pyrkivän kohti yhdessä asetettuja tavoitteita. Positiivinen asenne myyntityöhön sekä oman persoonallisuuden esilletuominen ovat tärkeässä osassa luomassa hyvää työilmapiiriä Vantaan toimipisteessämme. Tavoitteellisen myyntityön ohella pääset kehittymään myyjänä ja saat mahdollisuuden osallistua Tulokset Liikkuu tarjoamiin koulutuksiin. Hae töihin ja tule mukaan tiimiimme!