Junior Sales Academy Työharjoittelu

Junior Sales Academy on opiskelijoille räätälöity tuloksellisen toiminnan koulutusohjelma. Mikäli olet etsimässä työharjoittelupaikkaa, oppisopimuspaikkaa tai osa-aikaista työtä sekä haluat kehittää asiakaspalvelutaitojasi, tämä on juuri sinulle.

- Mahdollisuus suorittaa työssäoppiminen - palkallisena
- Ruohonjuuritason myyntikoulutus, josta saat koulutustodistuksen
- Saat myös mahdollisuuden osa-aika työhön tai oppisopimuskoulutukseen

Työharjoittelu

Työharjoittelu Junior Sales Academyssä sopii täydellisesti sinulle, joka haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi.

Junior Sales Academy koulutusohjelmassa perehdytään myynnin eri osa-alueisiin. Kerromme muun muassa argumenttien käytöstä ja mielikuvien luomisesta sekä miten myynnin ja markkinoinnin ongelmakohdat voidaan ennakoida ja ratkaista. Työharjoittelun aikana opit havainnoimaan asiakaspalveluprosessia. Kokeneet myynnin asiantuntijamme valmentavat ja auttavat työharjoittelijoitamme kehittymään myynnin huippuammattilaisiksi.

Työharjoittelu Helsinki, Työharjoittelu Espoo, Työharjoittelu Vantaa, Työharjoittelu Turku

Tulokset Liikkuu toimipisteissä on mahdollista suorittaa työharjoittelujakso palkallisena. Työharjoittelun jälkeen saat myös mahdollisuuden osa-aika työhön tai oppisopimuskoulutukseen Helsingin, Espoon, Vantaan tai Turun toimistollamme.