Ulkoistettu asiakaspalvelu

Vastaamme, neuvomme ja opastamme asiakkaita puolestanne niin puhelimen, tekstiviestin, sähköpostin kuin internetin välityksellä; esim. chat- tai some -palvelulla. Asiakaspalvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille ja kaikille toimialoille. Asiakaspalvelu on saatavissa 24/7 tai esim. vain arkipäivisin.

Meille ulkoistettuna asiakaspalvelu toimii käytännössä kuin osana omaa organisaatiotasi. Hyödynnämme asiakaspalvelun kaikki mahdollisuudet yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Olivat tavoitteesi kustannustehokkuuden parantaminen, toimintamallien tehostaminen, myynnin kasvattaminen tai asiakaskokemuksen kehittäminen, valjastamme asiakaspalvelusi tukemaan yrityksesi päämääriä.

Lämmin asiakasrekisteri

Telemarkkinointi tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen kun viestin sisältö ja oikea vastaanottaja, kohderyhmä kohtaavat. Ellei teillä ole valmiina omaa kontaktirekisteriä saatte sellaisen kauttamme haluamillanne kriteereillä. Soittorekkareita on saatavissa sekä B2B- että B2C -tarpeisiin. Meillä kaikki rekisterit ovat ajan tasalla.

Back up team

Mikä on sellainen homma, joka työpäivässäsi ärsyttää? Jota joudut tekemään toistuvasti, rutiini jonka joku toinen voisi aivan yhtä hyvin tehdä ja sinä pääsisit keskittymään tuottavampaan työhön?