Sales Academy

Sales Academy on Tulokset Liikkuu perheen oma koulutusohjelma, johon pääsee jokainen taloon työllistynyt työntekijä. Sales Academy on 3kk pituinen ohjelma, josta suoriudut joko pronssi-, hopea- tai kultatason myyjäksi.

”Me opetamme sinut myymään. Löydämme tai vahvistamme juuri sinun identiteettiä myynnillisessä yhteisössä.”

Miksi Sales Academy?

Myyntitaidot ovat kasvava valttikortti tulevaisuuden työelämässä, jossa palkkatöiden määrä laskee ja yksinyrittäjien määrä nousee. Myös palkkatöissä yritykset arvostavat entistä vahvemmin liiketoimintalähtöisyyttä. Työnantajat lähes alalla kuin alalla arvostavat myyntikokemusta, sillä kaikki yritystoiminta perustuu lopulta liikevaihtoon, myyntiin ja myynnilliseen ajatteluun. Onneksi myynti on taito, jonka voi oppia! Myyntiä tehdään kokemuksella ja hyvin harva on seppä syntyessään. On opeteltava kertomaan myytävästä tuotteesta niin, että herättää asiakkaan kiinnostuksen ja luottamuksen. On osattava lukea asiakasta: mistä hän innostuu ja mikä häntä epäilyttää? Pienetkin asiat, kuten se mitä sanoja käytät ja miten niitä käytät myyntitilanteessa, vaikuttavat lopputulokseen. Haluatko sinä oppia yhden elämän tärkeimmistä taidoista? Hae rohkeasti meille töihin ja pääset mukaan Sales Academy ohjelmaan!

Myyntitaidon lisäksi Sales Academy ohjelman suorittaneet saavat:

- Palkankorotuksen!
- VIP Espanja / Paikka Espanjan toimistosta
- Paikka esimiesakatemiasta
- Koulutustodistus (koulutustodistus on sertifikaatti, minkä jaamme ohjelmasta suoriutuneille huippumyyjille. Koulutustodistus on konkreettinen todistus myyntiosaamisesta mitä arvostavat varsinkin työnantajat)