Työharjoittelu Espoo

Espoon Tulokset Liikkuu toimipisteessä työharjoittelujakson voi suorittaa palkallisena ja tarjoamme harjoittelun jälkeen mahdollisuuden työllistyä yrityksessämme. Teemme yhteistyötä koulujen kanssa ja rekrytoimme uusia työharjoittelijoita ohjelmaamme Espoossa jatkuvasti. Tutustu työharjoitteluun alta, ehkä tässä on sinun tuleva työpaikkasi!

Suorita työharjoittelu myynnin ammattilaisten valmennuksessa

Työharjoittelupaikka haussa? Kiinnostaisiko suorittaa työharjoittelu myynnin ammattilaisten huippuvalmennuksessa? Työharjoittelu Junior Sales Academyssä sopii täydellisesti sinulle, joka haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi. Työharjoittelumme on loistavasti työuralle valmistava koulutusohjelma, jossa perehdytään myynnin eri osa-alueisiin. Ammattilaisten johdolla kartutat osaamistasi kattavasti: opit muun muassa argumenttien käytöstä, mielikuvien luomisesta ja muista käytännön keinoista vaikuttaa myynti- ja asiakaspalvelutilanteissa.

Tuloksellinen toiminta ja tavoitteellinen ajattelu harjoittelujakson ytimenä

Työharjoitteluohjelmamme rakentuu tuloksellisen ja tavoitteellisen toiminnan ympärille. Mitä enemmän opeteltavien asioiden tueksi kootaan konkreettisia esimerkkejä ja tehtäviä, sitä paremmat edellytykset saadaan nopealle kehittymiselle. Ennen kaikkea se mahdollistaa pysyvän taidon syntymisen. Asetamme työharjoittelussa konkreettisia tavoitteita, jotka auttavat ohjaamaan tekemistä oikeaan suuntaan. Tuloksia voi näkyä esimerkiksi parempiin myyntituloksiin pääsemisessä, kuukausiansion kasvattamisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Kovien ja selkeiden tavoitteiden avulla työharjoittelu ei jää vain näennäisen oppimisen tasolle. Yksilöllinen valmentaminen on meille tärkeää, joten otamme huomioon myös jokaisen työharjoittelijan vahvuudet ja heikkoudet.

Koulutusohjelman sisältö – työharjoittelu Espoo

Työharjoittelumme ei vaadi aiempaa kokemusta myynnistä tai muiltakaan aloilta, iloisella asenteella ja motivaatiolla pääset pitkälle! Tulokset Liikkuu Oy:n myyntiammattilaiset ovat panostaneet ainutlaatuiseen koulutusohjelmaamme suunnittelemalla huolelliset oppimista tukevat kokonaisuudet. Työharjoittelijana pääset osaksi testattua menestyskonseptiamme: perehdymme koulutusohjelman kautta myyntiin, myynnilliseen asiakaspalveluun ja työpaikan arkeen.

Muun muassa näitä taitoja harjoitellaan:

Työharjoittelija oppii myynnin ja tuotteen sisäistämisen tärkeyden sekä ennakoimaan ja ratkaisemaan ongelmakohtia. Harjoittelemme argumenttien käyttöä ja sopivien argumenttien valintaa sekä mielikuvien luomista. Saat avaimet asiakkaiden kohtaamiseen haastavissakin tilanteissa.

Opit myös ymmärtämään asiakkaan kokemaan palveluun vaikuttavia psykologisia mekanismeja ja löydät uusia tapoja havainnoida asiakaspalveluprosessia asiakkaan näkökulmasta. Työharjoittelumme jälkeen sinulla on konkreettisia työkaluja käytännön työhösi sekä oman kehittymisesi seurantaan.

Työharjoittelumme pyrkii nostamaan myyntiosaamisen tasoa ja arvostusta Suomessa

Kohdistamme harjoittelun heti konkreettisiin toimiin ja arjen tehtäviin, jotta voidaan mahdollistaa nopea polku osaavaksi myynnin ammattilaiseksi. Valmennuksen keskiössä on jokainen yksilö, mutta yrityksellämme on koulutusohjelmalle toinenkin tavoite. Haluamme olla luomassa parempaa statusta ja arvostusta myynnin ammattilaisille Suomessa. Pyrimme vaikuttamaan koulutuksen, osaamisen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin koko Suomeen. Myyntiosaaminen on vaikuttava ja vaativa taito, jonka tärkeyttä ei voi korostaa liikaa.

Mitä työharjoittelun jälkeen?

Kun suoritat työharjoittelun meillä, saat käytännön valmennuksessa opetellun kestävän taidon, jota tulet tarvitsemaan jokaisessa tulevassa työpaikassasi. Työharjoittelumme antaa valmiudet monenlaisille urapoluille: myyntiosaaminen on vaikuttava taito, joka ei takuulla valu hukkaan. Työharjoittelun jälkeen voit saada töitä tai oppisopimuspaikan Tulokset Liikkuu Oy:lta. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia osa-aikatyöhön tai oppisopimuskoulutukseen Espoossa tai muussa Tulokset Liikkuu toimipisteessä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja hae mukaan! Kokeneet asiantuntijamme valmentavat ja auttavat sinua kehittymään myynnin huippuammattilaiseksi!