Työharjoittelu Helsinki

Etsitkö työharjoittelua Helsingistä? Haluatko päästä myynnin rautaisten ammattilaisten oppiin kehittymään osaavaksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Junior Sales Academy on upea mahdollisuus saada työharjoittelusta kaikki se, mitä siltä toivot: käytännön keinoin opetellun kestävän taidon, jota tulet tarvitsemaan jokaisessa tulevassa työpaikassasi. Tutustu työharjoitteluumme ja hae mukaan! Teemme yhteistyötä koulujen kanssa ja rekrytoimme uusia työharjoittelijoita ohjelmaamme Helsingissä jatkuvasti.

Mitä hyötyä tarjoamastamme työharjoittelusta on?

Koulutusohjelmamme on työharjoittelupaikka siinä, missä mikä tahansa muukin työharjoittelu. Mutta sen sijaan, että päädyt harjoittelijaksi seuraamaan ja oppimaan vierestä jonkin yrityksen toimintaa, meillä pääset opettelemaan taitoja myynnin parhaiden osaajien tiiviissä valmennuksessa. Ohjelman kulmakivenä toimii myynnin huippuammattilaiseksi kehittyminen käytännön tehtävien ja tuloksellisen ajattelun kautta. Kun harjoittelu kohdistuu heti konkreettisiin toimiin ja arjen tehtäviin, mahdollistetaan nopea polku osaavaksi myynnin ammattilaiseksi.

Tuloksellinen toiminta ja tavoitteellinen ajattelu saa aikaan konkreettisia tuloksia

Työharjoitteluohjelmamme kohdistuu tulokselliseen ja tavoitteelliseen toimintaan. Uskomme siihen, että konkreettisella ajattelulla työharjoittelusta saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja opin. Tavoitteet auttavat ohjaamaan tekemistä oikeaan suuntaan. Tuloksia voi näkyä esimerkiksi myyntitulosten saavuttamisessa, kuukausiansion kasvattamisessa ja yrityksen kehittämisessä. Asetamme kovia ja selkeitä tavoitteita, jotta työharjoittelu ei jää vain näennäisen oppimisen tasolle. Yksilöllinen valmentaminen on meille tärkeää, joten muistamme myös jokaisen työharjoittelijan vahvuudet ja heikkoudet.

Työharjoitteluohjelman sisältö – aiempaa kokemusta ei vaadita!

Työharjoittelijamme hyötyvät huolella suunnitelluista kokonaisuuksista ja testatusta menestyskonseptistamme. Emme vaadi aiempaa myyntiosaamista tai kokemusta, iloinen asenne ja motivaatio riittää! Työharjoittelussa perehdytään myyntiin, myynnilliseen asiakaspalveluun ja työpaikan arkeen koulutusohjelman kautta:

  • Myynnin ja tuotteen sisäistäminen
  • Ongelmakohtien ennakointi ja ratkaisut
  • Argumenttien käyttö & mielikuvien luominen: miten hyödyt palvelevat asiakkaiden tarpeita?
  • Opit ymmärtämään asiakkaan kokemaan palveluun vaikuttavia psykologisia mekanismeja
  • Löydät uusia tapoja havainnoida asiakaspalveluprosessia asiakkaan näkökulmasta
  • Saat konkreettisia työkaluja käytännön työhösi sekä oman kehittymisesi seurantaan

Työharjoittelumme pyrkii nostamaan myyntiosaamisen tasoa

Myynnin ammattilaisemme panostavat koulutusohjelmassa jokaiseen yksilöön, mutta taustalla on myös laaja-alaisempi tavoite vaikuttaa koulutuksen, osaamisen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin koko yhteiskuntaan sekä nostaa myyntiosaamisen tasoa yksityiskohtaisilla toimilla. Myyntiosaaminen on vaikuttava ja vaativa taito, jonka statusta ja arvostusta haluamme parantaa Suomessa.

Työharjoittelu Helsinki – suorita työharjoittelu meillä!

Työharjoittelu Junior Sales Academyssä sopii täydellisesti sinulle, joka haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi. Työharjoittelumme on loistavasti työuralle valmistava koulutusohjelma, jossa perehdytään myynnin eri osa-alueisiin. Kerromme muun muassa argumenttien käytöstä ja mielikuvien luomisesta sekä miten myynnin ja markkinoinnin ongelmakohdat voidaan ennakoida ja ratkaista. Työharjoittelun aikana opit havainnoimaan asiakaspalveluprosessia. Kokeneet asiantuntijamme valmentavat ja auttavat työharjoittelijoitamme kehittymään myynnin huippuammattilaisiksi.

Työharjoittelun jälkeen voit saada töitä tai oppisopimuspaikan

Helsingin Tulokset Liikkuu toimipisteessä on mahdollista suorittaa työharjoittelujakso palkallisena. Työharjoittelun jälkeen saat myös mahdollisuuden osa-aikatyöhön tai oppisopimuskoulutukseen Helsingin toimistollamme tai muissa Tulokset Liikkuu toimipisteissä. Ota yhteyttä ja hae mukaan Junior Sales Academyn työharjoitteluun Helsingissä!