Työharjoittelu Turku

Turun Tulokset Liikkuu toimipisteessä on mahdollista suorittaa työharjoittelujakso palkallisena! Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia työllistyä työharjoittelun jälkeen osa-aikatyöhön tai oppisopimuskoulutukseen Turussa tai muussa Tulokset Liikkuu toimipisteessä pääkaupunkiseudulla. Tutustu ja hae mukaan! Teemme tiivistä yhteistyötä koulujen kanssa ja rekrytoimme uusia työharjoittelijoita ohjelmaamme jatkuvasti.

Hae mukaan myynnin huippuammattilaisten valmennukseen!

Miltä kuulostaisi kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajaksi ammattitaitoisessa valmennuksessa? Mikäli etsit työharjoittelupaikkaa Turussa, ja olet halukas syventämään asiantuntijuutta myynnin ja myynnillisen asiakaspalvelun aloilla, Junior Sales Academy on täydellinen paikka sinulle! Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa käytännön keinoin opetellun kestävän taidon, jota tulet tarvitsemaan tulevan työurasi eri vaiheissa.

Työharjoittelumme antaa avaimet urapolullesi

Ota merkittävä askel kohti menestyksekästä työuraasi – myyntiosaaminen on vaikuttava ja vaativa taito, josta hyödyt urapolullasi, työllistyit sitten minne tahansa. Myyntiosaaminen on paljon muutakin kuin vain jonkin tuotteen myymistä. Se on sosiaalinen taito, jota voi hyödyntää kaikissa tilanteissa, joissa halutaan päästä vaikuttamaan keskustelun lopputulokseen.

Työharjoitteluohjelman sisältö pähkinänkuoressa

Koulutusohjelmassa perehdytään myynnin eri osa-alueisiin. Opimme muun muassa argumenttien käytöstä ja mielikuvien luomisesta sekä siitä, miten myynnin ja markkinoinnin ongelmakohdat voidaan ennakoida ja ratkaista. Työharjoittelun aikana opit havainnoimaan asiakaspalveluprosessia ja ymmärtämään asiakkaan kokemaan palveluun vaikuttavia psykologisia mekanismeja. Saat konkreettisia työkaluja käytännön työhösi sekä oman kehittymisesi seurantaan ja sisäistät monipuolisesti myynnin eri osa-alueet sekä asiakaskokemukseen vaikuttavat tekijät. Ja paljon muuta!

Aiempaa kokemusta tai myyntiosaamista ei vaadita

Työharjoittelussamme pääset kehittämään myyntitaitojasi huippuammattilaisten tiiviissä valmennuksessa. Taustallasi ei ole merkitystä, pelkkä iloinen asenne ja halu oppia riittää! Panostamme yksilölliseen valmennukseen ja huomioimme jokaisen omat vahvuudet ja heikkoudet koulutuksen sisältöä ja tehtäviä suunnitellessamme.

Tuloksellinen ajattelu ja konkreettiset tavoitteet

Menestyskonseptimme ydin on kehittyä myynnin saralla käytännön tehtävien ja tuloksellisen ajattelun kautta. Me uskomme, että konkreettisella ajattelulla ja aktiivisella tavoitteiden asettamisella työharjoittelusta saa parhaan mahdollisen kokemuksen ja opin. Todettu toimivaksi!

Selkeästi rajatut tavoitteet auttavat ohjaamaan tekemistä oikeaan suuntaan. Tavoitteiden tulee olla kovia, mutta realistisia saavuttaa. Näin myös motivaatio oppia on jatkuvassa nousussa! Tuloksia voi näkyä esimerkiksi myyntitulosten saavuttamisessa, kuukausiansion kasvattamisessa ja yrityksen kehittämisessä.

Työharjoittelu Turku – tule mukaan Junior Sales Academyyn!

Meillä työharjoittelu ei jää vain näennäisen oppimisen tasolle. Sen sijaan, että seuraat jonkin tehtävän suorittamista sivusta tai teet muistiinpanoja kuulemistasi asioista, pääset oikeasti harjoittelemaan työpaikan arkea ja valmentautumaan haastavienkin tehtävien onnistuneeseen läpivientiin.

Työharjoitteluohjelmamme taustalla on myös laaja-alaisempi tavoite vaikuttaa koulutuksen, osaamisen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin koko yhteiskuntaan sekä nostaa myyntiosaamisen tasoa yksityiskohtaisilla toimilla. Yhdessä pystymme nostamaan myyntiosaamisen statusta ja arvostusta Suomessa! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat lisätietoa työharjoittelusta, ota rohkeasti yhteyttä. Saatamme olla juuri sinulle sopiva työharjoittelupaikka Turussa!