Työharjoittelu Vantaa

Työharjoittelu Junior Sales Academyssa – mikä se on? Se on myynnin huippuammattilaisten luoma koulutusohjelma, jossa perehdytään kattavasti myynnin eri osa-alueisiin. Pääset kartuttamaan taitojasi käytännön valmennuksessa: opit argumentoinnista ja argumenttien valinnasta, mielikuvien luomisesta ja muista keinoista vaikuttaa myynti- ja asiakaspalvelutilanteessa. Työharjoittelumme on loistavasti työuralle valmistava koulutusohjelma ja se sopii täydellisesti sinulle, joka haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi. Kiinnostuitko? Tutustu työharjoitteluun alta ja hae mukaan! Teemme yhteistyötä koulujen kanssa ja rekrytoimme uusia työharjoittelijoita ohjelmaamme Vantaalla jatkuvasti.

Miksi valita Junior Sales Academyn työharjoittelu?

Koulutusohjelmamme on työharjoittelupaikka siinä, missä minkä tahansa muun yrityksen tarjoama työharjoittelu. Me vain olemme luoneet työharjoittelun ympärille yksityiskohtaisen valmennuksen, jolla varmistetaan, ettei työharjoittelu jää asioiden vierestä opettelemiseksi. Huolellisesti suunnitellussa ja testatussa menestyskonseptissamme pääset opettelemaan työpaikan arkea ja käytännön taitoja konkreettisesti. Vantaan Tulokset Liikkuu toimipisteessä työharjoittelujakson voi suorittaa palkallisena ja tarjoamme harjoittelun jälkeen mahdollisuuden työllistyä yritykseemme.

Tuloksellinen ja tavoitteellinen ajattelu tärkeänä osana oppimista

Työharjoitteluohjelmamme ydin on tuloksellinen ja tavoitteellinen toiminta. Kun harjoittelu kohdistuu heti konkreettisiin toimiin ja tehtäviin, mahdollistetaan nopea polku osaavaksi myynnin ammattilaiseksi. Näin myös mahdollistetaan, että opittu taito tulee sisäistettyä ja siitä kehittyy pysyvä osa asiantuntijuutta. Uskomme tavoitteiden aktiiviseen asettamiseen sekä niiden saavuttamiseen vaadittujen tekijöiden jatkuvaan tiedostamiseen. Asetamme työharjoittelussa kovia ja selkeitä tavoitteita, jotka auttavat ohjaamaan tekemistä oikeaan suuntaan. Näin työharjoittelu ei myöskään tunnu jonkin asian sivusta seuraamiselta tai vierestä oppimiselta – meillä pääset konkreettisten asioiden kimppuun ja tuloksia voi näkyä esimerkiksi parempiin myyntituloksiin pääsemisessä, kuukausiansion kasvattamisessa ja yrityksen kehittämisessä.

Työharjoitteluohjelman sisältö – suorita ainutlaatuinen työharjoittelu Vantaalla

Yksilöllinen valmentaminen on meille tärkeää, joten mietimme koulutusohjelman sisällössä aina jokaisen työharjoittelijan vahvuuksia ja heikkouksia. Työharjoittelijamme pääsevät oppimaan huippuammattilaisten valmennuksessa myyntiä, myynnillistä asiakaspalvelua ja työpaikan arkea. Emme vaadi aiempaa myyntiosaamista tai kokemusta, iloinen asenne ja motivaatio riittää! Koulutusohjelmaan kuuluu muun muassa:
  • Myynnin ja tuotteen sisäistäminen
  • Ongelmakohtien ennakointi ja ratkaisut
  • Argumenttien käyttö & mielikuvien luominen: miten hyödyt palvelevat asiakkaiden tarpeita?
  • Asiakkaan kokemaan palveluun vaikuttavien psykologisten mekanismien ymmärtäminen
  • Uusien tapojen löytäminen asiakaspalveluprosessin havainnointiin asiakkaan näkökulmasta
  • Konkreettisten työkalujen tuominen osaksi käytännön työtä sekä oman kehittymisesi seurantaa

Tule osaksi suurempaa tavoitetta

Työharjoittelumme pyrkii nostamaan myyntiosaamisen tasoa ja yhteiskunnallista arvostusta koko Suomessa. Myyntiosaaminen on vaikuttava ja vaativa taito, jonka statusta haluamme parantaa. Se on taito, joka usein yhdistetään yksinkertaisesti ja suppeasti tuotteen myymiseen – joskus jopa ”tyrkyttämiseen”. Todellisuudessa myyntiosaaminen on arvokas ja monipuolinen sosiaalinen taito, jota voi hyödyntää kaikessa kanssakäymisessä: organisaation sisällä, haastatteluissa, asioiden ratkaisussa ja missä tahansa, missä vaikuttamisen taitoa tarvitaan. Työharjoitteluohjelmalla haluamme vaikuttaa koulutuksen, osaamisen ja yhteiskunnallisen keskustelun keinoin koko yhteiskuntaan sekä nostaa myyntiosaamisen tasoa yksityiskohtaisilla toimilla.

Työharjoittelusta avaimet jatkoon – tutustu työllistymismahdollisuuksiin!

Työharjoittelun on tarkoitus valmistaa työuralle, kerryttää asiantuntijataitoja ja mahdollistaa tulevien työpaikkojen saaminen helpommin. Tämä on meidänkin koulutuksemme tärkein tarkoitus. Työharjoittelustamme saat huippuvalmennuksessa opetellun kestävän taidon, jota tulet tarvitsemaan jokaisessa tulevassa työpaikassasi. Työharjoittelun jälkeen voit saada töitä tai oppisopimuspaikan Tulokset Liikkuu Oy:lta. Tarjoamme erilaisia osa-aikatöitä tai paikan oppisopimuskoulutukseen Vantaalla tai muussa Tulokset Liikkuu toimipisteessä. Mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi, ota rohkeasti yhteyttä ja hae mukaan matkalle myynnin huippuammattilaiseksi!